Eemnesserweg 98 | 1221 EB Hilversum | Tel: 035-683 05 45 | Mail: info@biofys.nl

Wanneer Bioresonantietherapie?

Bijzonder goed werkt de bioresonantie in de allergiebehandeling of de intolerantie voor bepaalde voedingsmiddelen. Zelfs huidziekten, moeilijk behandelbare chronische eczemen of astma bronchiale kunnen verholpen worden met deze bioresonantietherapie.

Maar het therapiespectrum is veel verder onderverdeeld. Over het algemeen gesproken kunnen disharmonische frequenties vanuit ieder gestoord lichaamsonderdeel naar het apparaat geleid worden en dienovereenkomstig behandeld. Dit verklaart dat de bioresonantietherapie niet aan één enkel ziektebeeld gebonden is. Eventueel kan aan de patiënt druppels en/of een huidolie meegegeven worden, die tijdens de behandeling door het bicom-apparaat aangemaakt worden. Deze bevatten dezelfde informatie als de gegeven behandeling en versterken daardoor het behandelingseffect. Deze flesjes dienen iedere behandeling opnieuw meegenomen te worden.

Gedurende de vijftien jaar dat de bioresonantietherapie wordt toegepast, is geen enkele schadelijke bijwerking geconstateerd. Chronische klachten kunnen tijdens de behandeling in een acute toestand overgaan, hetgeen zeer wenselijk is.

Het lichaam geeft daarmee aan, dat het in staat is zijn langdurige klacht aan te pakken. Bioresonantie is een patiëntvriendelijke therapie, die pijnloos is en daarom ook voor kinderen een ideale therapiemethode vormt.